El restaurant Annie Hall és a Sant Llogaia, dins el club de tennis Figueres.
Es un Restaurant que te menys de mig any de vida, però que està regentat per un molt bon Chef (Josep Hernandez) que ha decidit obrir aquest restaurant després d'haver dirigit la cuina de l'Hotel golf Peralada durant 4 anys, i una àmplia trajectòria a cuines com la del Figueres Parc, el Restaurant la Gambina i el Casino de Peralada.
Cal parlar d'una excepcional combinació qualitat preu, vegeu per exemple el menú cap de setmana, 3 plats, postres, vi i aigua per 22€, al menú hi pots trobar plats tradicionals com son els canelons, plats d'alta cuina com es l'Steak tàrtar i plats d'autor com son els Daus de tonyina amb tomàquet concassé i vinagreta d'olives negres.
Evidentment no puc opinar de tots els plats, només he provat aquest menú un cop, i la meva tria va ser:
Crema de carbassa i mascarpone amb saltat de trompetes de la mort
Steak tàrtar
Secret d' ibèric rostit al punt amb pomes
Bisbalenc
Els plats de la meva acompanyant no els vaig poder provar, podríem dir que aprofita quan anem de restaurant, per menjar allò al que sóc al·lergic. Lògic, no? tots ho faríeu.
Carpaccio de llagostí amb escabetx de verduretes i pernil ibèric
Arròs negre cremós amb sípia i all-i-oli
Bacallà amb espinacs saltats amb cansalada i crema de parmesà
Maduixes saltades amb reducció de vinagre balsàmic i gelat de iogurt
(el bacallà i les maduixes sí que els vaig provar)
Realment espectacular d'aquells restaurants que saps que repetiràs, cal dir que de Steak tàrtar només n'he demanat 2 cops a la meva vida, i tots 2 escollint perfectament el lloc i Chef, és un plat massa delicat com per demanar-lo a qualsevol lloc.
Si entre setmana ets per Figueres i vols provar un menú diari una mica mes, diem-ne sibarita, que els menús diari habituals, en aquest restaurant el trobaràs per 15€, sí clar, costa mes € que els menús diaris dels restaurants de batalla, però si observeu les opcions del menú, queda clar el perquè .
El servei es eficient, professional i atent, es nota que porten temps a l'ofici.
Per buscar-hi contres, hi trobaríem la seva situació, a les afores de Figueres i lluny de tot, i la incomoditat (no excessiva) de la situació dels lavabos, al pis de baix al costat dels vestidors del club de tennis, ja que els lavabos no son exclusius del restaurant, si no que els comparteix amb el club de tennis.
Valoracio: (Molt recomanable, recomanable, be, s'hi pot anar, buffff)
Molt recomanable
P.D. Començo amb un restaurant que m'encanta, dels que no m'agraden tant o gens, ja en parlarem mes endavant
Foto: Steak tartar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada