Pots escollir diferent maneres de menjar en aquest restaurant, tenen menú diari de dilluns a divendres, també tenen un menú de tapes i si tens molta gana i perquè no dir-ho, tens possibles, també tenen un Menú degustació amb opció de maridatge de vins, tot i així, tots els cops que hi he anant, he menjat de carta i carta de postres. El perquè te diferents raons, tant el menú tapes com el degustació tenen més d'una tapa a la que sóc al·lèrgic (és habitual en menús degustació), però també perquè em semblen excessius, menjant de carta i encertant els plats (difícil no encertar) pots menjar molt bé i fins i tot més econòmic que en els menús.
El servei és molt eficient i amable, se'ls nota el bagatge en restaurant de nivell, molt professionals i a l'hora molt propers, et pots deixar aconsellar en el vi sense por, que no a tots els restaurants passa.
Si ets dels que els agrada veure com es treballa a la cuina, aquest restaurant és perfecte, ja que des de la sala veuràs tot el moviment de la cuina, i fins i tot al final de la nit és possible que el xef vingui a la taula a preguntar si has quedat satisfet (bé, com a mínim nosaltres ens hi hem trobat).
Aquestes son tres tapes que he provat i que no em varen deixar indiferent, realment bones i recomanables:
Tonyina en crosta de cacauets, mel i coconesa
Ravioli de pularda amb crema de parmesà i ceps
Coca de ceps caramel·litzats, foie, melmelada d’albercoc i pernil

Per altra banda la forma del local, un quadrat, i la il·luminació, una llum blanca potent, fan que el lloc sigui
una mica fred, fredor que han anat arreglant amb la decoració, però on encara tenen recorregut. Com ja he dit, també crec que els menús que ofereixen son excessius i per això surten cars.
Segurament encara em falta cultura de tapa d'autor, ja que personalment el trobo un pèl car, només un pèl, però amb una cuina deliciosa.
Valoracio:
recomanable
(Calificacions possibles:Molt recomanable, recomanable, be, s'hi pot anar, buffff)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada